واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند

ترامپ قصد داشت بشار اسد را ترور کند

معاون سابق مشاور امنیت ملی آمریکا گفته است دونالد ترامپ قصد داشت در دوره ریاست‌جمهوری خود، رئیس‌جمهور سوریه را ترور کند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۹ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 15
کد خبر: ۷۷۵۹۷

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه خبری روزنامه ایندیپندنت، کی تی مک فارلند، معاون سابق مشاور امنیت ملی آمریکا، گفته است که دونالد ترامپ، رئیس جمهور پیشین آمریکا بعد از دیدن عکس‌های حمله با گاز سارین به غیرنظامیان -که آمریکا بدون هیچ مدرکی دمشق را به انجام آن متهم کرد- می‌خواست به بشار اسد، رئیس جمهور سوریه حمله و او را ترور کند.

 

مک فارلند که یک مقام دفاعی سابق است در مصاحبه با تلویزیون بی بی سی به توضیح درباره تصمیم دونالد ترامپ برای ترور بشار اسد پرداخت و گفت: زمانی که ترامپ تصاویری از حمله با گاز سارین علیه غیرنظامیان را دید می‌خواست بشار اسد را ترور کند. من گفتم شما نمی‌توانید این کار را انجام دهید. او گفت چرا و من در پاسخ گفتم این یک اقدام جنگی است.

 

مک فارلند در ادامه گفت: ترامپ در حالی که به من خیره شده بود دستانش را به هم فشرد. من می‌دانستم که او می‌خواهد به گونه‌ای بشار اسد را مجازات کند.

 

ترامپ در آن زمان اقدامی علیه بشار اسد انجام نداد، ولی در نهایت، سوریه را به طور غیر مستقیم مجازات کرد. او در ۳ ژانویه ۲۰۲۰ قاسم سلیمانی، فرمانده ایرانی سپاه قدس را که از متحدان بشار اسد در مقابله با گروه‌های تروریستی بود، با پهپاد ترور کرد.

 

نیویورک تایمز گزارش داد که مک فارلند تنها چند ماه بعد و به دلیل نگرانی در مورد حزب گرایی از نقش خود برکنار شد. او اکنون مفسر فاکس نیوز است.

 

ترامپ در حالی دولت بشار اسد را به کشتار غیرنظامیان متهم می‌کند که نتایج تحقیقات جدید اندیشکده رند نشان داده است نیرو‌های آمریکایی در عراق و سوریه به دلیل ناکارآمدی در استفاده از تجهیزات نظامی، نزدیک به ۱۳ هزار غیر نظامی را از زمان حضور در این کشور‌ها به قتل رسانده اند./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر